https://dam.beatvenues.be/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/00/00ad3b0c-45df-449e-8e84-bd9ea8098053/trixxo-arena-een-verrassende-locatie-voor-bedrijfsfeesten-news-1440x450.jpg

Trixxo Arena een verrassende locatie voor bedrijfsfeesten

Gepubliceerd op do 05.01.2023

Achter de immense gevel van de Trixxo Arena in Hasselt schuilen heel wat mogelijkheden voor bedrijven die in 2023 een personeelsfeest of familiedag plannen. De centrale ligging in Limburg en de vlotte bereikbaarheid zijn bijkomende troeven voor een geslaagd bedrijfsevenement.

“Het mooie van onze accommodatie is dat huurders de vrijheid hebben om hun evenement of bedrijfsfeest van A tot Z zelf in te vullen”, zegt Katrien Diriken, account manager van Trixxo Arena. “Er zijn op productioneel vlak bijna geen beperkingen. De Trixxo Arena beschikt over 5 zalen die samen of apart kunnen worden ingezet. En uiteraard kan ook het naastgelegen Trixxo Theater worden ingeschakeld.”

Maar daar houdt het niet op. Katrien Diriken: “Bedrijven die plannen hebben voor een familiedag, kunnen dankzij onze partners The Park Playground, Plopsa Indoor Hasselt, Jumpsquare, Versuz en Area V jong en oud een leuk programma aanbieden. Het evenement zou kunnen starten met een ontbijt in het Trixxo Theater, gevolgd door een programma bij onze partners en eindigen met een grote slotshow in de Trixxo Arena. Onze partners bevinden zich trouwens letterlijk op wandelafstand."

“Of het gaat om een bedrijfsevenement met 250 of 18.000 personen, we denken graag mee met onze klanten”, vult Katrien aan. “Dat kan gaan over productionele aspecten, maar ook inhoudelijk kan men op ons een beroep doen. Onze organisatie telt meer dan 80 event professionals die jaarlijks instaan voor meer dan 600 evenementen.”

Heb je plannen voor een personeelsfeest, bedrijfsjubileum, productvoorstelling of seminar? Bezoek beatvenues.be voor meer informatie.