Teddy Swims in de Lotto Arena in Antwerpen! Dit opkomend talent wil je zeker live zien.
Teddy Swims in de Lotto Arena op 13 februari 2025.

Teddy Swims in Antwerpen! Dit opkomend talent wil je zeker live zien

16.09.2024

Teddy Swims heeft een stem die tot verbeelding spreekt door zijn diepe emotie en indrukwekkend bereik. Zijn reis naar de top van de hitlijsten begon in 2019.

Hij plaatste toen covers van artiesten als Michael Jackson en Shania Twain op YouTube. De video's gingen viraal en trokken al snel de aandacht van Warner Records, waar hij in 2020 een contract tekende.

Sindsdien is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt. Teddy bracht zijn debuutalbum 'I've Tried Everything But Therapy (Part 1)' uit, waarop de wereldwijde hit 'Lose Control' staat. Het nummer behaalde meer dan 2,2 miljard streams en kreeg een 2x Platinum-certificatie.

Hij was dit jaar ook genomineerd voor vier MTV VMA Awards, waaronder 'Best New Artist en Song of the Year'. Zijn recente single 'Bad Dreams' bouwt verder op zijn succes, en live optredens zoals op het MTV VMA Extended Play podium bevestigen zijn status als een opkomende ster in de muziekwereld.

Swims werkte inmiddels samen met artiesten als Meghan Trainor, Tiësto en Armin Van Buuren, en verkocht meerdere concertzalen in recordtijd uit. En dat is nog maar het begin. Op 13 februari 2025 staat hij op het podium in de Lotto Arena in Antwerpen

Teddy Swims-tickets vanaf vrijdag 20 september om 9 uur.

(c) Photo Chapman Baehler - Warner

Teddy Swims brengt 'Lose Control' op de VMA's 2024.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief